Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Oct 14, 2021

Denne episode er en spørgetime fra facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger enneagrammet. Den er optaget live, og du får lyden med på farten her, så du kan høre den, når det passer dig. 

Spørgsmålene lyder i dag blandt andet: 

- Hvordan kan de typer, der har brug for at økonomisere med energien, træne sig i ikke at blive så udmattede af hverdagen?

- Kan I sige noget om, hvorvidt Enneagrammet er brugbart i forhold til tilgivelse? Af os selv og vores nære relationer? Hvordan gøres det i praksis? Og er der nogle typer, der har nemmere ved at tilgive end andre?

- Hvilken basisantagelse skal 1’erne imødegå?

- Hvorfor bliver tvillinger forskellige typer, når de er vokset op i samme miljø med samme gener?

- Hvordan finder jeg som type 2 balancen mellem at være der for sig selv og anerkende egne behov – og samtidig sige fra? Mine nære er begyndt at kalde mig egoistisk, fordi jeg er begyndt at sige fra.

- Hvis man ser på Enneagrammets form, er det så et tilfælde, at type 9 er øverst? 

Du kan selv være med til Spørgetime live i gruppen hver anden torsdag. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev