Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

May 31, 2021

Episoden er for dig, der vil finde din egen type, er i tvivl om din egen type eller vil blive bedre til at genkende typerne i andre. 

I denne episode handler det om at finde sin type, og forskellige tilgang til at lede efter unikke kendetegn for typerne.

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag,...


May 26, 2021

Denne episode er en spørgetime, som er sendt live i Facebookgruppen Enneagrammet Next Level - Vi der bruger Enneagrammet.

Du kan få dine egne spørgsmål besvaret i podcasten ved at holde øje med næste spørgetime i gruppen. 

Camilla faciliterer, og Flemming er eksperten. Du må spørge om alt, der relaterer sig til...


May 19, 2021

Genkender du denne her tanke: Hvorfor skal jeg ikke bare være mig? Hvorfor dyrke personlig udvikling? Er personlig udvikling kun for dem, der har fået en flad af livet og har brug for hjælp i en krise?

Det har du garanteret tænkt en enkelt gang eller to.

Men hvad nu hvis din personlighed - din Enneagramtype - den...


May 13, 2021

Hvordan har vi brugt Enneagrammet gennem tiden? 

For de gamle mestre var Enneagrammet en livsstil. I dag er det et kursus. Man lærte det ikke for at lære det, man lærte det for at gøre det til en del af sin hverdag. Hver dag. 

Hvordan møder den gamle tilgang til Enneagrammet vores livsstil og behov i dag? Hvordan...


May 5, 2021

Hvordan skaber man god energi i sit team?

Rigtig mange ledere spilder deres krudt på teamudvikling. Enten er de for ambitiøse på deres teams vegne. Eller også er de for underambitiøse og har et team, der tørster efter udvikling.

Hvordan undgår man at spilde sin tid på teamudvikling? Og hvordan beholder man den...