Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 29, 2020

Frejamay November relaterer til type 4. Hun er blogger, coach og youtuber, og så er hun mor og har sig selv med i alt, hun gør. Hun har altid haft samtaler med sig selv og skrevet dagbog, nærmest før hun kunne skrive.

Men rejsen til at finde ud af, hvem hun er, når hun bare er ... fortsætter. 

Velkommen til en...


Jan 21, 2020

Flemming Christensen er inviteret i tv-studiet i programmet 'EnerGitte', hvor coach og vært Gitte Koldtoft interviewer.

Vi har fået lov til at dele samtalen her som podcast episode som en start på 2020. Samtalen handler blandt andet om at skabe hverdagsritualer, en daglig intention og affirmationer. 

Se første del...


Jan 14, 2020

Simone er prisvindende dramatiker og er mødt op til et personligt interview med Flemming Christensen. Hun relaterer til type 9. Eller til type 2. 

Hun fortæller her om frygten for at være svag, uselvstændig og sårbar, og om længslen efter meningsfulde og dybe relationer.

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden...


Jan 7, 2020

Kristina Aamand er gæst i dagens podcast. Hun er forfatter, mor til 6, uddannet socialrådgiver, lærer, sygeplejeske og snart parterapeut og sexolog.

Så har hun en dansk mor og palæstinensisk far og har følt sig lidt hjemløs i sin opvækst. 

Hun fortæller Flemming Christensen om hendes forhold til...