Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Feb 17, 2023

In this third episode with Khaled Elsherbini we unfold the integral Enneagram. 

We talk about the difference between growing up and waking up and the dilemmas and conflicts that comes out of being on different levels. 

Khaled Elsherbini descibes his insights with beautiful allegories and examples from the real world.

If...


Feb 13, 2023

I denne episode dykker Flemming Christensen endnu længere ned i den blinde type. Han prøver at kigge på den blinde type i relation til det originale Enneagram og går helt tilbage til Oscar Ichazo og Gurdjieffs tid.

Vi taler om den blinde type ud fra attachment, ignorance og hatred. Så lyt godt med, hvis du er...


Feb 9, 2023

Denne episode er en optagelse af en live spørgetime i Facebookgruppen Enneagrammet Next Level. Spørgetimen er en temaspørgetime om den blinde type. Særligt for denne aften er, at vi havde fire gæster i studiet, som stillede deres spørgsmål live og var med i dialogen under Flemming Christensens svar. 

Du får...


Feb 3, 2023

I denne episode guider Flemming Christensen Camilla til at finde sin blinde type. Du kan reflekterer med over de spørgsmål, han stiller og blive klogere på din egen blinde type undervejs. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 


Feb 2, 2023

I episode 3 af serien om den blinde type, forklarer Flemming Christensen, hvad forskellen er på den blinde type, et blindspot og en skygge. Det er alt sammen noget, vi har svært ved at få øje på hos os selv. 

Der kommer aversioner og frustrationer på spil - og de kan hjælpe dig med at finde din blinde type. Lyt...