Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Feb 25, 2020

Gitte var med i sidste episode af podcasten, men tog hjem med en mærkelig følelse i maven. Hun taler her med Charlotte om, hvad det var, der skete, og hvad der fik hende til at lukke ned.

Det er også en samtale om at turde gå tilbage og sige til at fra, at sige undskyld, blive klogere og nærme sig...


Feb 25, 2020

Gitte er gæst. Hun arbejder som gartner og relaterer til type 5. Det at kende til Enneagrammet har hjulpet hende meget til at se egne mønstre.

Her taler hun med Flemming Christensen om alt fra aversioner til følelsen af at holde folk ude eller være holdt ude. Men også at lære at tage imod hjælp fra andre...


Feb 18, 2020

Der er kommet et spørgsmål til Enneagram Brevkassen. Bettina spørger, hvordan man opnår afslapning og grounding som type 8.

Det svarer Flemming Christensen på her.

Hvis du har et spørgsmål, så bliv medlem af Facebook-gruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger Enneagrammet.


Feb 11, 2020

Louise Ohm relaterer til type 1. Flemming Christensen har en personlig samtale med hende. Louise kan være en hård dommer overfor sig selv, men håber, at der bliver mindre dom og karakterræs i uddannelsessystemet.

Hun holder af at lytte fremfor at give råd, og det giver hende en pause fra sine egne tanker og dom.


Feb 4, 2020

Louise Berner relaterer til type 3. Hun fortæller Flemming Christensen om, hvordan hun før, var en mester i at skifte farve og begå sig efter behov. Men at blive ramt af stress ændrede dette.

Der er i det hele taget nogle store skift i Louises liv. Da Louise mistede sin søster til ALS, lærte hun at gå fra at...