Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 25, 2024

Dr. Khaled ElSherbini er stifteren af The Consciousness Academy i mellemøsten, der arbejder med integral coaching og psykologiske og spirituelle emner. 

Khaled ElSherbini relaterer til type 5 og er en videnskabsmand, der lancerede Egyptens første satelit og var med til at designe den første egyptiske vindmølle. ...


Jan 18, 2024

Alia Saleh er en Enneagram lærer fra Egypten og er blandt andet uddannet fra The School of Conscious Living. Hun er også involveret i IEA konferencerne i Egypten. 

I denne samtale med Flemming Christensen taler de om:

✔ Håbet for en bredere repræsentation i Enneagramverden af kvinder fra mellemøsten og den...


Jan 11, 2024

Flemming Christensen interviewer Islam Abokandil, der er en anerkendt egyptisk Enneagramlærer og tidligere har været præsident af IEA international. 

Islam Abokandil har virksomhenden Transcend og har været speaker og sponser af IEA Egypt konferencen i 2024.

Islam Abokandil realterer til type 1. 

I denne episode...


Jan 4, 2024

Flemming Christensen taler i denne episode med Rania Hussain om hendes rejse med Enneagrammet.

Hun fortæller også om hendes håb for Enneagrammet i fremtiden, spiritualitet og ønsket om forbundethed i en splittet verden. 

Rania Hussain var 'the head of the speaker's committee' på IEA´s “Remember What you are"...