Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Oct 29, 2019

Hvad er det for en udvikling type 5 gennemgår? Det dykker Flemming Christensen ned i her. 

Det handler blandt andet om at gå fra at være den ensomme ulv, der har det bedst ved ikke at relatere til andre, til at sætte sig selv i spil og at bruge sin viden og interesse på en måde, der kan komme andre til...


Oct 22, 2019

Flemming Christensen kigger på typernes udvikling. Her dykker vi ned i type 4. Det handler om at indse, at man måske har været mere i forbindelse med sine følelser end sine nærmeste. Og at man allerede er et helt menneske, som man er. 

 

ENNEAGRAMMET GRUNDKURSUS


Oct 15, 2019

Når type 6 har gennemgået sin udvikling, så er det meget lettere at dele ansvaret, fortælle om sin tvivl og bekymringer til andre, og finde ud af, at de ikke er alene.

De når ind til livsglæden, det balancerede mod og tilliden ved at åbne op for, hvad der foregår indeni. Og blive positivt overrasket over folks...


Oct 8, 2019

Flemming Christensen dykker ned i udviklingen hos Enneagram type 2, der skal lære at kærligheden, intimitet og de nære relationer starter hos en selv.

Hør om 2´erens vej hjem gennem at finde ud af sine behov, være tydelig og at fylde op hos sig selv og at gå i egne sko. 

AKTUELLE ARRANGEMENTER


Oct 1, 2019

I denne serie fortæller Flemming Christensen om de forskellige typers udvikling.

Her kan du høre om Enneagram type 1, der går fra hårdhed, et regime af regler og indre og ydre kritik til noget langt blødere og mere legende. 

 

ANDRE KURSER