Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

May 31, 2020

Flemming Christensen dykker ned i type 7 og meningen med livet. Hvad er det, vi her skal lære?

Episoderne er oprindeligt blevet til som Facebook live i gruppen: Enneagrammet Next Level - Vi der bruger Enneagrammet.

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en...


May 30, 2020

Over sommeren kan du dykke ned i Meningen med livet set udfra de forskellige skønne typer i Enneagrammet. Flemming Christensen fortæller, og episoderne er blevet til som Facebook live i gruppen: Enneagrammet Next Level - Vi der bruger Enneagrammet.

Denne episode handler om type 9.

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden...


May 29, 2020

Flemming Christensen dykker ned i type 8, og vi skal kigge på den karikerede mening, man kan have, hvis man sidder fast i sin type, og den essentielle mening, hvis man relaterer til type 8. 

Se også: Russ Hudson live online workshop

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag,...


May 28, 2020

Dette er første episode i en serie om Enneagrammet og meningen med livet af Flemming Christensen.

"Dybt berørt", "En my måde at tænke på" og "Tak for aha-oplevelser i flæng" er nogle af de kommentarer, vi har fået på serien, der bliver til på Facebook live i gruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger...


May 21, 2020

Flemming Christensen har inviteret Lasse Christiansen til en personlig samtale. Han relaterer til type 1. Det kommer til at handle om at turde at tage konfrontationer, at markere sig og have et ønske om at være lidt mere impulsiv. 

Samtalen er optaget over Zoom. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser,...