Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Nov 24, 2020

Flemming Christensen reflekterer over den sidste tid. Misset liv og tid med Luise, men også ved begyndelsen til et nyt hjem og nyt liv. Sammen.

Det er som om, at alle er i en venteposition. Der er en udmattelse i mellemrummet. Men det er også en startblok, hvor noget uvist skal ske. Og Flemming oplever en dyb...


Nov 23, 2020

Flemming Christensen fortæller om, hvordan moren fortalte, at det var en glædens dag, da hun fik besked fra lægen for nylig. Der er en spirende håb og optimisme.

Hun har en fantastisk smittende energi.

De kan grine af de små ting igen, og har også overskud til at  forberede sig til det, der skal ske, hvis det...


Nov 20, 2020

Flemming Christensen mærker en taknemmelighed over sine forældre. Og deres liv og modige valg og brud med det, der lå i kortene.

Det har givet ham en lyst til at smage på livet og lægge nogle trædesten ud og at følge det, der gør ham glad. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag,...


Nov 19, 2020

Flemming Christensen står for sidste gang i sin lejlighed og tænker på første gang, han trådte ind. Nu har han nøgler til sit nye hjem og fællesskab.

Moren taber lidt af håret, og Flemming mærker en stolthed og taknemmelighed over hendes indstilling til livet og opmuntring til at gå efter det, der gør os...


Nov 18, 2020

Flemming Christensen skal flytte, og han ved, at der er noget, der skal gives slip på. Fysiske ting men også måden at være i verden på. Måske lidt mindre at fikse ting og meget mere nærvær.

Her dykker han ned i det at være hele sig, transparent og til stede.

Denne personlige episode er en del af en...