Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Oct 1, 2022

I denne episode varmer vi op til Russ Hudsons besøg i København til september. 

Episoden er et uddrag af en workshop med Russ Hudson, og her gennemgår han de tre instinkter. 

Du kan bruge afsnittet som baggrundsviden, hvis du vil med på workshop til september, eller hvis du er helt ny inden for instinkterne - så kan du glæde dig til nogle aha-oplevelser! 


Torsdag d. 25. august 2022 kl. 20 holder Flemming Christensen og Camilla Lærkesen igen spørgetime i facebookgruppen Enneagrammet Next Level - Vi der bruger Enneagrammet. Denne aften er særligt dedikeret til spørgsmål til instinkterne.

Find gruppen her: https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev