Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jul 1, 2021

Sommeren står for døren, og sommeren 2021 er muligvis lidt speciel. Store dele af befolkningen har været hjemme under coronanedlukningen, så måske har du allerede gået hjemme sammen med din familie i et helt år. 

Sammen med dem vi holder af, betyder nærværet og selvindsigten og relationerne rigtig meget. Vi kan stoppe op og reflektere over, om vi siger det rigtige, beslutter det rigtige og inddrager de rigtige. 

Når ferien står for døren, og når vi er sammen med dem, vi virkelig holder af, så er nærværet det allermest dyrebare vi har. 

Hvad hvis nu livet er summen af alle de stunder, vi har været nærværende?  

Find refleksionerne, som Flemming Christensen refererer til her: https://enneagrammetnextlevel.libsyn.com/category/REFLEKSION