Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 31, 2022

I denne episode har Flemming Christensen fået lov at tage sin optager med ind til øvelserne på retreatet. 

Er du nysgerrig på, hvad man laver på sådan et retreat i Egypten? Hvordan man arbejder med Gurdjieff Movements? Så lyt med på undervisningen i denne episode. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du...


Jan 30, 2022

I dag skal du lytte med på et både rørende og barskt møde med dødeligheden. 

Denne fjerde dag på rejsen bliver Flemming konfronteret med mindet om, dengang for ikke alt for længe siden, da hans mor blev terminalt syg, og den aften han sad ved hendes side for sidste gang juleaften.

Det er både et personligt...


Jan 29, 2022

Flemming Christensen er i Egypten. I dag har han været på retreat med Russ Hudson. Det er et retreat, der handler om "mind", altså hovedtyperne, 5, 6 og 7. 

Er du nysgerrig på, hvad man laver på sådan et retreat? Drømmer du om selv at tage afsted en dag? 

Så lyt med her, når Flemming fortæller, hvad de har...


Jan 28, 2022

Flemming er ankommet til hotellet i Egypten, men det er ikke gået som planlagt. 

I denne nye podcastserie i Enneagrammet Next Level kan du følge med på rejsen til Egypten, hvor Flemming skal på retreat, konference og pilgrimsrejse med Russ Hudson. Vi hører om refleksionerne på rejsen, om temaerne på retreatet, om...


Jan 26, 2022

Flemming Christensen er rejst til Egypten. Han skal på retreat med Russ Hudson, på Enneagramkonference, han skal undervise på et "Teach the teacher"-modul sammen med en lokal professor, og til sidst skal han på pilgrimsrejse - også med Russ Hudson.

Man kunne godt ønske sig at komme med i kufferten på dén...