Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Mar 25, 2021

Denne episode er den sidste del af miniserien om Det Originale Enneagram. 

Optagelsen er fra et liveforedrag på Zoom, som er del 3 ud af 3 foredrag, der handler om, hvordan vi kan bruge hele Enneagrammet i vores udvikling.

For én ting er at kende Enneagrammet og vide, hvad det er. Noget helt andet er at arbejde med...


Mar 17, 2021

Gurdjieff mente, at du skal være i kontakt med alle tre centre, hvis du vil have et gennembrud med din personlige udvikling.

Hvis du har balance i ét center - uanset hvilket center, og uanset hvor du hører til i Enneagrammet - så har du indsigt. Så er du ved at forstå, at der er noget på spil.

Har du kontakt...


Mar 11, 2021

Flemming Christensen tager os med tilbage til Enneagrammet på Gurdjieff og Ichazos tid, hvor de arbejdede med Enneagrammet ved at kigge på det som punkter – ikke typer. Ved at tilgå Enneagrammet som punkter, kan vi bruge hele Enneagrammet i vores udvikling, fremfor at fokusere på vores primære type.

Når vi...


Mar 4, 2021

Hvordan mærker du forandringerne i dig? 

Vi har allesammen en modstand mod forandring.

Vi har en tanke eller grundlæggende idé i os, der vejer tungere end at foretage en forandring. Vi kan tale om et competing commitment - at der er noget, vi hellere vil end at foretage den her forandring.

Der bor et competing...