Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 30, 2022

I dag skal du lytte med på et både rørende og barskt møde med dødeligheden. 

Denne fjerde dag på rejsen bliver Flemming konfronteret med mindet om, dengang for ikke alt for længe siden, da hans mor blev terminalt syg, og den aften han sad ved hendes side for sidste gang juleaften.

Det er både et personligt afsnit med indsigt i Flemmings egne refleksioner og oplevelser, men det er også en indsigt i, hvad der foregår på retreatet med Russ Hudson, som Flemming deltager i de første dage i Egypten. 

Her er linket til musikken, der spilles i afsnittet: 

https://www.youtube.com/watch?v=cVBCE3gaNxc

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev