Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 25, 2019

I denne episode dykker Flemming Christensen ned i Enneagram type 1.

Måske kan du relatere til typen, eller kender en, der kan. Uanset har vi alle typen i os.

Hør mere om etterens:

Hovedmotiv

Ubevidste mantra

Et nyttigt mantra

og hvordan balance er vejen frem for type 1 - og alle typer. 

 

Vil du lære mere? 

På...


Jun 18, 2019

Bliv inspireret til at undersøge din selvindsigt. I denne episode dykker Flemming Christensen ned i niveauerne for selvindsigt.

På det højeste niveau, betyder typen ikke så meget længere, og vi bruger alle typerne bevist eller frit. På de lave niveauer er vi pressede. Vi kan svinge i niveauerne i løbet af en...


Jun 11, 2019

Det interessante ved os mennesker er, at vi godt kunne tænke os, at vores partner var på en anden måde, så vi kan føle os elsket.

I starten er det en ønskeliste.

Så bliver det til en kravliste, og til sidst, hvis vi ikke passer på, bliver det et skilsmissedokumentet,  fordi vi ikke føler os set, hørt og...


Jun 4, 2019

Hvilken type relaterer du til? Og hvordan undersøger man, hvilken type, man hører til?

Om typejagten og hvorfor en test ikke er nødvendigvis er nøglen til svaret. Selvindsigt og en nysgerrighed overfor dine tanke- og handlemønstre er vejen.

Det er en spændende og frustrerende rejse, og medvært Charlotte Heje...