Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 24, 2021

Denne episode er en spørgetime fra Facebook, hvor medlemmerne af Enneagrammet Next Level - vi der bruger Enneagrammet har haft mulighed for at stille spørgsmål live og få svar fra Flemming Christensen. 

Du må spørge om alt, og i denne spørgetime handler det især om relationer og kærlighed - men også om,...


Jun 16, 2021

Denne episode er del fire ud af fire i optakten til Enneagram Facilitering i juni 2021.
 
Enneagram Faciliteringen er et medlemsarrangement for medlemmerne af facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger Enneagrammet.
 
Denne episode handler om, hvilke praksisser, der kunne være nyttige at...


Jun 10, 2021

Denne episode handler om alt det, vi har brug for at acceptere om vores type for at kunne anvende visdommen i Enneagrammet fuldt ud. 

Flemming Christensen gennemgår for hver type, hvad du kunne have gavn af at acceptere, når du arbejder med at øge din selvindsigt. 
 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder...


Jun 3, 2021

Episoden er for dig, der vil finde din egen type, er i tvivl om din egen type eller vil blive bedre til at genkende typerne i andre. 

Denne episode handler om at opdage sine triggere, for dermed at kunne fange når du er ude af balance, for så igen at kunne genfinde balancen.

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder...