Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 26, 2022

Flemming Christensen er rejst til Egypten. Han skal på retreat med Russ Hudson, på Enneagramkonference, han skal undervise på et "Teach the teacher"-modul sammen med en lokal professor, og til sidst skal han på pilgrimsrejse - også med Russ Hudson.

Man kunne godt ønske sig at komme med i kufferten på dén rejse, ikke? 

Det kan vi faktisk næsten. For i kufferten har Flemming en mikrofon. Han har den med sig i lufthavnen, på hotellet, til undervisning.

Og i denne nye podcastserie i Enneagrammet Next Level kan du følge med på rejsen. Vi hører om refleksionerne på rejsen, om temaerne på retreatet, om øvelserne - og vi får sågar lov at være med på en lytter på retreatet. 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev