Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

May 28, 2020

Dette er første episode i en serie om Enneagrammet og meningen med livet af Flemming Christensen.

"Dybt berørt", "En my måde at tænke på" og "Tak for aha-oplevelser i flæng" er nogle af de kommentarer, vi har fået på serien, der bliver til på Facebook live i gruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger...


May 21, 2020

Flemming Christensen har inviteret Lasse Christiansen til en personlig samtale. Han relaterer til type 1. Det kommer til at handle om at turde at tage konfrontationer, at markere sig og have et ønske om at være lidt mere impulsiv. 

Samtalen er optaget over Zoom. 

Facebookgruppe


May 14, 2020

Parterapeut Martin Østergaard er på besøg.

Flemming Christensen interviewer ham i forhold til at relatere til type 2, og det kommer der en interessant og dyb samtale ud af. 

https://martinoestergaard.dk/


May 1, 2020

Er du ny til Enneagrammet, så kan dette være et godt sted at starte. Flemming Christensen holder en mini workshop over Zoom og dykker ned i nogle af begreberne, og hvordan du kan bruge Enneagrammet i praksis.

Dag 1. 

Se også:

https://www.enneagrammetnextlevel.dk/basic-online