Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Apr 15, 2021

Er jeg for ambitiøs på andres vegne?
 
Tænk, hvis det moderne menneske slet ikke har rum til at have en praksis. Har moderne mennesker tid og rum til at stoppe op og fundere? Er jeg i gang med at udleve mit design? Er jeg tro overfor mig selv lige nu? Er jeg i gang med at skabe værdi for andre sammen med andre lige nu?

Flemming Christensen reflekterer i denne episode over, om det moderne menneske stadig har tid og lyst til at dykke med i selvudviklingen og den indre refleksion.  

Han er splittet mellem sin tvivl om, hvorvidt han er for ambitiøs og abstrakt og sin dybe tro på, hvor meget det vil gavne os alle sammen, at folk de hviler mere i sig selv. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev