Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 9, 2023

I episoden kan du høre meget mere om at være blind på type 5.

Flemming Christensen gennemgår type 2, 9 og 3, der er blind på type 5. Han siger blandt andet: 

"Hvis jeg er type 3 og blind på type 5, så er jeg god til en masse aktiviteter og gøremål og kan være fleksibel i min måde at behandle sandheden på.  

Jeg vil endda synes, at jeg måske spilder min tid ved at tænke for meget over tingene, ved at studere for meget. 

Måske har jeg en holdning til, at jeg kan være mere op i fart, hvis jeg kører med intuitionen eller har en fornemmelse af, at jeg har styr på det.

Jeg behøver ikke at spørge en specialist, eller tage samtlige kurser inden for et felt for at mestre det. Jeg kan stille mig op og tale om ting, og trække på en eller anden indre, general visdom."
 

Enneagramkurser

https://thinkaboutit.nemtilmeld.dk/ 

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet