Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Mar 17, 2021

Gurdjieff mente, at du skal være i kontakt med alle tre centre, hvis du vil have et gennembrud med din personlige udvikling.

Hvis du har balance i ét center - uanset hvilket center, og uanset hvor du hører til i Enneagrammet - så har du indsigt. Så er du ved at forstå, at der er noget på spil.

Har du kontakt til to centre - uanset hvilke to - så er du ved at være klar til at lave en forandring. Så kan du sætte noget i bevægelse.

Og har du kontakt til alle tre - og det er en smule svært - så har du mulighed for et gennembrud med din personlige udvikling. 

Det bryder med den måde, man klassisk set taler om Enneagrammet på, hvor typerne er inddelt i hoved-, hjerte- og kropstyper.

Sådan tænkte man det ikke oprindeligt. For Gurdjieff handlede det om balance i kroppen. Om at være fysisk til stede lige her, lige nu. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev