Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Dec 7, 2021

Spørgsmålet i går i julekalenderen var: " Hvad kunne være et godt tip til Type 1?"

Og et godt tip til type 1 kunne for eksempel være: "at man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 1, at udvise mere tankemæssig fleksibilitet, legelyst og fordomsfrihed". 

Få svaret uddybet i denne 6. del...


Oct 19, 2021

Denne episode er en spørgetime fra facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger enneagrammet. Den er optaget live, og du får lyden med på farten her, så du kan høre den, når det passer dig. 

Spørgsmålene lyder i dag blandt andet: 

- Følger det visuelle type 5? Det her med at skulle se tingene visuelt...


Sep 29, 2021

I denne serie gennemgår Flemming Christensen typerne i deres unge år: Hvad rører sig hos dem, hvad udfordrer dem, hvordan støtter vi dem bedst som forældre og voksne i deres liv.

I denne episode bliver du klogere på den unge type 1. Den unge 1'er - og 1'eren i os allesammen kan er rigtig god til at lave regler og...


Aug 12, 2021

Denne meditation er indtalt til dig, der er type 1. Eller til jer, der ikke er type 1, men som kan genkende det med at gøre sig umage, anstrenge sig, søge det sublime og påtage sig et særligt ansvar. 

Meditationen er en guidet meditation. Der er plads og pauser til dit eget indre arbejde. Du inviteres til at lade...


Apr 8, 2021

Denne episode er en spørgetime fra Facebook, hvor medlemmerne af Enneagrammet Next Level - vi der bruger Enneagrammet har haft mulighed for at stille spørgsmål live og få svar fra Flemming Christensen. 

Du må spørge om alt, og i denne spørgetime handler det især om typeforvekslinger:

- Jeg er en introvert 7'er -...