Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Mar 28, 2024

I denne episode undersøger Flemming Christensen type 8´s essentielle kvaliteter.

Han understreger, at de kvaliteter, som vi finder i type 8, finder vi i os alle sammen.

Det er et forsøg på at se på en type inden for typen, i stedet for at sammenligne typen med andre typer. Eller gøre typen forkert eller karikeret.

Og det er inspireret af, at Flemming har kommenteret på nogle opslag, hvor han havde på fornemmelsen, at vi kan gå ned af et spor, når vi taler om typerne, hvor vi kommer til at se dem mere som typer, labels og kendetegn. Frem for noget, man reelt kan arbejde med at udvikle.

Så i denne episode ser vi på nogle af de kvaliteter, der ligger hos type 8. Og det skal ses som nogle kvaliteter, som vi alle sammen på et eller andet tidspunkt råder over. Eller kan udvikle, og fremelske.

 

Link

https://thinkaboutit.nemtilmeld.dk/