Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Feb 4, 2020

Louise Berner relaterer til type 3. Hun fortæller Flemming Christensen om, hvordan hun før, var en mester i at skifte farve og begå sig efter behov. Men at blive ramt af stress ændrede dette.

Der er i det hele taget nogle store skift i Louises liv. Da Louise mistede sin søster til ALS, lærte hun at gå fra at handle til at være. 

I dag har Louise lysten som kompas og har skabt en meget succesfuld sundhedsvirksomhed sammen med Anna Bogdonova. Hendes sigte er, at medarbejderne trives og løfter i flok.

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

 

Vil du læse mere om Louise Berner? 

www.louiseberner.dk