Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Apr 21, 2022

Denne episode er en spørgetime fra facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger enneagrammet. Den er optaget live, og du får lyden med på farten her, så du kan høre den, når det passer dig. 

Spørgsmålene lyder i dag blandt andet: 

- Har hver type en særlig relation til et punkt i kroppen? Og kan man arbejde med blokeringerne i sin type gennem sin krop?

- Jeg relaterer til type 7, men en del af min adfærd føles som noget, jeg har fået med fra mine forældre og ikke fra mig - kan det hænge sådan sammen?

- Hvilke koblinger er der mellem Jung og Enneagrammet?

- Kan 3'erne lære mig noget om at rumme min egen succes?

- Kan man som type 3 være meget temperamentsfuld og følsom?

- Hvilke råd og vejledninger kan man give til en ung type 8, der gerne vil have styr på sin vrede?

- Jeg kan ikke forstå, at min bror kan tage livet så let. Jeg er bange for, at vi kommer til at støde sammen. Hvordan håndterer vi det?

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev