Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 26, 2022

Mathias Hesseldahl er vokset op med forældre, der var spejderledere. Han er selv gruppeleder i en blå og grøn gruppe, hvor han sørger for, at alle opgaver bliver løst og grebet. 

Denne miniserie handler om Enneagrammet i spejderbevægelsen. Den er optaget op til spejdernes lejr 2022, hvor 40.000 spejdere samles.

Hvordan samler og engagerer man så mange mennesker? Hvad kræver det? Og hvordan kan man bruge Enneagrammet til at føre sin passion ud i livet? 

Denne episode er del 1 af 2 med Mathias. I denne episode taler han med Flemming Christensen, inden han tager Enneagramtesten. Han ved derfor endnu ikke, hvilken type han relaterer sig til. Måske kan du gætte det, mens du lytter? I del 2 får du svaret, når de to sammen gennemgår svaret på testen. 

Gratis Enneagramtest: https://thinkaboutit.dk/test

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev