Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Mar 7, 2024

Shaimaa Refaat arbejder med Enneagrammet og er bosat i Egypten, hvor hun hjælper med IEA konferencer og er marketingsansvarlig. 

I denne episode taler hun med Flemming Christensen om sin personlige rejse og håb for fremtiden. Shaimaar Refaat relaterer til type 9 primært. 

 

Læs også: 


Feb 15, 2024

Flemming Christensen interviewer Mai Mostafa. 

Hun er en del af IEA og bor i Egyoten.

Mai Mostafa underviser og præsenterer på Enneagram konferencer.

Hun fortæller her om, hvordan de 9 perspektiver kan hele og forene os som mennesker og hendes håb for fremtiden.

Mai relaterer til type 9. 

 

Se også:


Sep 7, 2023

Er du mon blind på type 9?


Det vil se forskelligt ud afhængigt af din primære type, hvis du er blind på type 9.

Hvis du er blind på type 9 betyder det, at det der med bare at 'go with the flow', og se hvordan tingene udvikler sig, ikke rigtig er noget for dig.

Det der med at læne dig lidt tilbage i livet, være...


Aug 18, 2022

Har du nogensinde slået dig på din typebeskrivelse? Læst beskrivelsen af din Enneagramtype og tænkt "AV!". Har du måske ligefrem oplevet modstand mod Enneagrammet, fordi du læste beskrivelsom som negativ?

Det vil vi gøre op med i vores e-bøger: Typernes Positive kvaliteter. Her bliver typerne beskrevet...


Dec 24, 2021

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 9, at udvise mere tydelighed i sin kommunikation samt melde klart ud omkring holdninger og ståsted.

I denne episode dykker vi ned i type 9 og deler et godt råd til dig, der har 9'ere i dit liv eller selv kan relatere dig til type 9. 

Du kan også...