Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 22, 2023

I denne serie gennemgår Flemming Christensen alle 9 typer - som de opleves, hvis du er blind på dem. Du kan bruge serien til at finde ud af, hvilken type du måske er blind på, eller hvis du allerede ved det, kan du dykke længere ned i, hvad der ligger i at være blind på netop den type. 

I denne episode handler...


Jun 9, 2023

I episoden kan du høre meget mere om at være blind på type 5.

Flemming Christensen gennemgår type 2, 9 og 3, der er blind på type 5. Han siger blandt andet: 

"Hvis jeg er type 3 og blind på type 5, så er jeg god til en masse aktiviteter og gøremål og kan være fleksibel i min måde at behandle sandheden på....


Jan 10, 2023

I denne miniserie dykker Flemming Christensen ned i den blinde type. 

I samtale med Camilla Lærkesen kommer de omkring Flemmings nyeste udgivelse: The Enneagram and why your blind type matter. 

I denne episode forklarer Flemming Christensen, hvad den blinde type er i forhold til din primære type, og i resten af...


Sep 8, 2022

Denne episode er en af de sidste i serien om Typernes positive kvaliteter. I serien møder du en række gæster, der har læst e-bogen "Typernes Positive Kvaliteter" om deres egen type. De fortæller, hvordan det er at møde en typebeskrivelse i Enneagrammet, som udelukkende tager udgangspunkt i alle de...


Jun 30, 2022

Har du nogensinde slået dig på din typebeskrivelse? Læst beskrivelsen af din Enneagramtype og tænkt "AV!". Har du måske ligefrem oplevet modstand mod Enneagrammet, fordi du læste beskrivelsom som negativ?

Det vil vi gøre op med i vores e-bøger: Typernes Positive kvaliteter. Her bliver typerne beskrevet...