Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 10, 2023

I denne miniserie dykker Flemming Christensen ned i den blinde type. 

I samtale med Camilla Lærkesen kommer de omkring Flemmings nyeste udgivelse: The Enneagram and why your blind type matter. 

I denne episode forklarer Flemming Christensen, hvad den blinde type er i forhold til din primære type, og i resten af...


Sep 8, 2022

Denne episode er en af de sidste i serien om Typernes positive kvaliteter. I serien møder du en række gæster, der har læst e-bogen "Typernes Positive Kvaliteter" om deres egen type. De fortæller, hvordan det er at møde en typebeskrivelse i Enneagrammet, som udelukkende tager udgangspunkt i alle de...


Jun 30, 2022

Har du nogensinde slået dig på din typebeskrivelse? Læst beskrivelsen af din Enneagramtype og tænkt "AV!". Har du måske ligefrem oplevet modstand mod Enneagrammet, fordi du læste beskrivelsom som negativ?

Det vil vi gøre op med i vores e-bøger: Typernes Positive kvaliteter. Her bliver typerne beskrevet...


May 12, 2022

I denne serie fokuserer vi på typerne i Enneagrammet i det professionelle liv.

Flemming Christensen dykker ned i, hvad der driver os, og hvad der spænder ben for os i vores erhvervsliv - som medarbejder, leder eller i et team.

Denne episode handler om type 2. 

Du hører, hvordan type 2 udtrykker sig i rollen som...


Dec 10, 2021

I dagens spørgsmål taler vi om, hvordan man bedst kan støtte type 2. Hvad kunne et godt tip til type 2 være? 

Du får svaret her, og du får en større indsigt i dig selv som type 2, eller hvis du har venner eller familie, der relaterer sig til type 2. 

Du kan også møde andre 2'ere i podcasten Enneagrammet...