Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

May 30, 2024

Denne episode er en del af en miniserie, der handler om de syv ting, du som leder måske ikke ved om teamudvikling. Her taler Flemming Christensen om, hvordan kulturen skal understøtte strategien på arbejdspladsen. 

Kulturen er egentlig en forudsætning for, at ting kan ske, som vi gerne vil.

Kulturen bliver bygget op af den måde, vi er på, den måde, vi kommunikerer på, det vi tillader, det vi honorerer, det vi fremelsker, det vi straffer, det vi nedtoner, det vi ikke vil se.

Så der er nogle mekanismer inde i en kultur. Og hvis vi står i den her situation, at vi egentlig gerne vil have en ny strategi til at leve i vores forretning, så bliver vi nødt til at kigge på, hvad er det for en kultur, den her nye strategi egentlig skal leve i. 

Hvordan imødekommes de muligheder, vi ser i fremtiden, og hvordan undgår vi eller navigerer udenom de faldgrupper eller problemer, der måtte være? 

 

Links

https://thinkaboutit.dk/teamudvikling 

 

https://thinkaboutit.dk/den-rigtige-kultur-i-teamet-styrker-din-strategi.html

 

https://thinkaboutit.dk/det-staerke-teambrand-skaber-trovaerdighed-og-indre-styrke-i-teamet.html