Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

May 22, 2024

Denne episode er en del af en miniserie, som handler om de syv ting, som du som leder måske ikke er klar over i forbindelse med teamudvikling.

Denne episode handler om, at individer og teams har blinde vinkler.

Og en blind vinkel er ting, vi ikke selv kan se, noget som vi er blinde over for.

Konsekvensen er, at vi kommer til at træffe nogle beslutninger, som enten ikke rummer de muligheder, der egentlig er til stede, fordi vi ikke kan se dem, eller vi ved ikke, hvordan vi skal anvende mulighederne, eller vi kommer til at træffe nogle beslutninger, som skaber flere problemer, end der var nødvendigt at skabe. 

For at kunne opdage de blinde vinkler, skal man være nysgerrig på sig selv.


Sine mønstre. Sine antagelser. De principper, man arbejder med. De værdier, man arbejder med. De overbevisninger, som man har.


Man skal have en lyst til, måske en naturlig lyst til, at undre sig over, hvordan jeg gør,
og hvorfor jeg gør. Altså, hvad driver mig til at opføre mig sådan?

Hør mere i denne episode.

 

Links

https://thinkaboutit.dk/teamudvikling 

 

https://thinkaboutit.dk/lederens-blinde-vinkler-begraenser-udviklingen-af-teamet.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0Cn6s62k8jjWShTx-BctmScSZIA602SQfuDTS0v26eCKKQW7TQUuplNeM_aem_AWoQZ-3_QSKy4dhMIpGFnobhDupuaRBt8DzLQNBPYvn79BPiU3nCSCTeoCzu0WpmzwZKoeN7Len5gvLQ4N6zzdLk 

 

https://thinkaboutit.dk/det-staerke-teambrand-skaber-trovaerdighed-og-indre-styrke-i-teamet.html