Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Apr 11, 2024

Enneagrammet er utrolig nuanceret og komplekst. Vi er ikke bare en primær type. Vi er også et punkt i Enneagrammet, hvor vi har 'nabo-typer' og vi har en blind type.

Lyt med her, hvor Flemming Christensen folder ud, hvad du skal være opmærksom på og kan udforske, når du arbejder med selvindsigt og relationer i forhold til Enneagrammet. 

Vi har en primær type, men det er bare én ting. Han kommer ind på:

 

✔️ Hvert punkt (type) i Enneagrammet forsøger at balancere de to nabo-punkter. Hør mere om dig og din balance i dette komplekse billede

✔️ Den blinde type har en betydning for for din måde at være i verden på uanset type

✔️ Instinkternes påvirker også

✔️ Nivauet af selvindsigt har også en betydning og noget af vores modstand/manglen på tilgang til den blinde type kan ændre sig her

 

Flemming forklarer i episoden: 

"Jeg synes, der er noget tryghed i, at vi ikke bare er ni typer og noget med nogle vinger og noget med noget blind type og noget med nogle instinkter.

Og det er mange gange mere nuanceret end som så.

Og vi skal huske på det, når vi arbejder med os selv, at vi ikke begynder at blive for stereotype i, hvad det er, der vil være godt for os.

Vi skal især være opmærksomme på det, hvis vi arbejder med andre. Det kan jo være som coach eller underviser eller som chef.

At vi ikke gør andre mennesker for karikerede og for stereotype.

Og når vi arbejder med os selv, og vi arbejder med andre, så ændrer vi ofte niveauerne."

 

 

Enneagram-kurser:

https://thinkaboutit.nemtilmeld.dk/ 

 

Facebookgruppe: 

https://www.facebook.com/groups/373093243339256