Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Dec 27, 2023

I denne episode taler Flemming Christensen med Charlotte Heje Haase om at undgå at leve gennem sine børn og at ubevidst installere ens egen type i sine børn.

Og de kommer med eksempler fra deres eget liv og forældreskab, hvor de ikke lige greb sig selv i det. 

At være bevidst forældre handler nemlig ikke om at være perfekt og aldrig begå fejl, men at fange sig selv i det og kunne undskylde og ændre og få øje på sine mønstre under hverdagspres. 

Hør også om:

 

✔️ Hvordan vi støtter vores børn i at forblive hele mennesker - med adgang til alle typerne i sig

 

✔️ Om det er en god eller dårlig idé at lede efter ens barns type. Og at undersøge ens motiv for at gøre det

 

✔️ Og hvordan det faktisk kan være svært at lade være som Enneagram-interesseret at type-bestemme vores børn, men der er en ting, det aldrig bør blive på bekostning af: Nysgerrigheden og åbenheden

 

✔️ Hvordan det kan spænde ben for os og tricke os, hvis vores barn er vores blinde type - og hvorfor en bevidsthed om det er vigtig

 

✔️ Hvorfor mangfoldighed og forskellighed er vigtig 

 

 

https://thinkaboutit.dk/enneagrammet-boern-og-unge#priserne