Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Mar 11, 2021

Flemming Christensen tager os med tilbage til Enneagrammet på Gurdjieff og Ichazos tid, hvor de arbejdede med Enneagrammet ved at kigge på det som punkter – ikke typer. Ved at tilgå Enneagrammet som punkter, kan vi bruge hele Enneagrammet i vores udvikling, fremfor at fokusere på vores primære type.

Når vi arbejder med Enneagrammet som punkter i stedet for typer, så er hele Enneagrammet en del af dig, og hvert punkt kan være en åbning eller en invitation eller et læringsområde. Og ved at mestre alle typerne hos dig selv, vil du udvikle nye strategier, som normalt er skjult for dig og din primære type.

Optagelsen er fra et liveforedrag på Zoom, som er del 1 ud af 3 foredrag, der handler om, hvordan vi kan bruge hele Enneagrammet i vores udvikling.

Dette arrangement præsenterer elementer af den nye grunduddannelse, der starter 8. april 2021 og netop gennemgår, hvordan vi kan anvende alle typernes i vores personlige udvikling. Du kan læse mere om den komplette uddannelse her: https://thinkaboutit.nemtilmeld.dk/211/