Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jan 29, 2020

Frejamay November relaterer til type 4. Hun er blogger, coach og youtuber, og så er hun mor og har sig selv med i alt, hun gør. Hun har altid haft samtaler med sig selv og skrevet dagbog, nærmest før hun kunne skrive.

Men rejsen til at finde ud af, hvem hun er, når hun bare er ... fortsætter. 

Velkommen til en dyb og nærværende samtale om det at være menneske. Og om at undersøge betydningen af ens følelser, så de ikke trækker en rundt i managen. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev

 

Vil du lære Frejamay November bedre at kende? 

www.frejamaynovember.dk