Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Nov 25, 2021

Denne episode er en spørgetime fra facebookgruppen Enneagrammet Next Level - vi der bruger enneagrammet. Den er optaget live, og du får lyden med på farten her, så du kan høre den, når det passer dig. 

Spørgsmålene lyder i dag blandt andet: 

- Jeg kunne godt tænke mig at høre om Flemmings syn på dobbeltvinger. Er det noget, du opererer i? I så fald, hvordan ser det ud, og hvordan ville man vide, at man har vinger til begge sider, frem for blot til den ene?

- Jeg synes vingebegrebet virker kunstigt. Som en tilfældig kreation fordi der i en cirkel kun er to naboer til hver plads. Det giver mere mening for mig at snakke om primære og sekundære typer, ellers bliver studenten af Enneagrammet begrænset af cirklens form. Hvad tænker I om vinger kontra primær/sekundær?

- Vil du sætte nogle ord på den sociale 7’er ud fra Russ Hudsons instinktteori?

- Jeg kunne godt tænke mig at få mere indsigt i growing up and waking up-konceptet? Det rammer spot on på ens potentiale og mulighed for bevidsthed.

- Hvor kan man læse mere om typernes bevidsthedsniveauer? Hvis det ikke skal være i Enneagrammets Vidsom?

- Hvornår begynder man at kunne se børns typer? Og kan de præges af opvækst?

- Hvad er type 4’s motiv?

- Jeg relaterer mig til type fem, som trives, og derfor opererer jeg i 8’eren. Men kan det passe, at jeg så også tager 8’erens  forsvar og instinkter?

Se eller gense alle tidligere spørgetimer inde i facebookgruppen eller lyt dem som podcast. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev