Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 26, 2022

Til sommer sætter 40.000 spejdere hinanden i stævne. Flemming Christensen har interviewet fire spejdere forud for den store lejr for at høre, hvordan de bruger selvindsigten, nærværet og relationerne i deres store arbejde. 

Hvordan former det et menneske at være en del af spejderbevægelsen i så mange år? Hvad lærer man om sig selv? Hvordan samler og engagerer man så mange mennesker?

Patrick er enhedsassistent for tropspejderne mellem 12 og 15 år. Hver onsdag og i weekender og ferier har han ansvaret for de unge. Vi taler om, hvordan han bærer ansvaret, og hvilke sider af sig selv han bruger i arbejdet. 

Denne episode er del 2 af 2 med Patrick. I første episode taler han med Flemming Christensen, inden han tager Enneagramtesten. I denne episode taler de to videre, efter Patrick har fået resultatet. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev

Gratis Enneagramtest: https://thinkaboutit.dk/test