Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Jun 26, 2022

I denne miniserie dykker vi ned i spejdernes verden. Til sommer bliver spejdernes lejr 2022 sat op, og mange tusinde mennesker skal mødes over flere dage. Det er en lejr på størrelse med en hel kommune.

Hvordan samler og engagerer man så mange mennesker? Hvad kræver det? Og hvordan kan man bruge Enneagrammet til at føre sin passion ud i livet? 

Flemming Christensen underviser spejdere og frivillige i selvindsigt, nærvær og relationer. I denne miniserie taler han med fire forskellige spejdere om, hvordan de bruger indsigterne til at skabe den helt særlige stemning, der er blandt så mange frivillige og dedikerede mennesker. 

I denne episode kan du møde Christina Wind, der startede som smutte hos de grønne pigespejdere, da hun var 9 år. Siden har hun været både patruljeleder og tropleder og med på de store lejre, hvor hun mødte sin mand. 

Christina Wind er selv type 6, og Enneagrammet har givet hende forståelsen af, at alle ikke tænker på samme måde.  

Gratis Enneagramtest: https://thinkaboutit.dk/test

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog: 

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.  

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet

 

Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet her. Så skal vi nok holde dig opdateret, når der sker noget, der er relevant for dig:

https://thinkaboutit.dk/nyhedsbrev