Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Oct 12, 2023

Dette er tredje episode i serien om Enneagrammet på arbejdspladsen. Denne episode handler om Enneagrammet og kommunikation. 

Hvilke udfordringer skal vi huske at se i øjnene, og hvordan kan vi bruge Enneagrammet til at kommunikere og lytte bedre?

Når vi er pressede, så er der en tendens til, at vores empati og vores nysgerrighed mindskes. Så den gode kommunikation skal trænes i gode tider, så vi er klar til at bruge vores værktøjer, når vi er pressede. 

Enneagrammet er en organisering af måder, vi tror, verden er skruet sammen på.

Så vi har jo en masse antagelser i hver af vores typer.  

De antagelser, hvis de ikke bliver mødt, så vil man sige, at så har vi nogle triggers, som så bliver tændt. 

I episoden ser Flemming Christensen blandt andet på, hvad der sker hos type 1, 3 og 5, når jeg bliver triggered eller er under pres, og hvilke konsekvenser det kan have for min kommunikation. 

Vi får med vores viden om vores types faldgrupper i kommunikationen et valg.

Den triade Flemming bruger allermest i team- og ledelsesammenhæng, det er den sociale triade, som også går under navnet The Hornavians.

Karen Hornage har forsket i, hvordan vi går i gang med at løse opgaver.  

Hør mere om det i podcasten. 

 

Enneagram kurser link:

https://thinkaboutit.nemtilmeld.dk/