Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Sep 7, 2023

Er du mon blind på type 9?


Det vil se forskelligt ud afhængigt af din primære type, hvis du er blind på type 9.

Hvis du er blind på type 9 betyder det, at det der med bare at 'go with the flow', og se hvordan tingene udvikler sig, ikke rigtig er noget for dig.

Det der med at læne dig lidt tilbage i livet, være til stede i tingene, og navigere uden om problemerne eller lade dem løse sig selv, vil du have modstand på. 

Afhængigt af hvor du bor i din primære type, vil du have forskellige antagelser og modstand på type 9, hvis den er blind. Måske de er lidt kedelige og holdningsløse?

At finde en naturlig, organisk, udviklende løsning på problemerne fra forskellige vinkler, det vil ikke være et talent, du mestrer. 

Det vil også være svært for dig bare at slappe af og tage tingene, som de kommer. At være i nuet og nyde tilstanden vil også være svært, hvis du er blind på type 9.


Men det ser forskelligt ud at være blind på type 9 - afhængigt af din type. Det undersøger Flemming Christensen i denne episode. 

 

Vil du lære mere?

På hjemmesiden finder du kurser, foredrag, artikler, Enneagremtest og en Enneagramordbog:

https://thinkaboutit.dk/kurser

https://thinkaboutit.dk/foredrag

https://thinkaboutit.dk/test

https://thinkaboutit.dk/ordbog

 

Find vores aktive fællesskab på Facebook. Her kan du stille spørgsmål direkte til Flemming Christensen og sparre med mere end 3.000 andre Enneagram-entusiaster.

https://www.facebook.com/groups/viderbrugerenneagrammet