Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast


Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Aug 31, 2023

I denne serie gennemgår Flemming Christensen alle 9 typer - som de opleves, hvis du er blind på dem.   

I denne episode handler det om den blinde type 6.  

Hvordan ser det ud, hvis du er blind på type 6? Hvad har du så svært ved, modstand på eller ikke adgang til.
 
Flemming Christensen siger blandt andet:
 
"Hvis du scorer lavt på type 6, så vil det sikkert være svært for dig at være optaget af, hvad der kan gå galt, eller være forudseende, at være mistroisk, super grundig eller super planlæggende.
 
Det kan også være, at det er svært for dig at lave en projektplan for noget, og være den, der følger den, har overblikket, navigerer i projektet. Det kan være, at det dræner dig for energi, at skulle være superpraktisk og forudseende.
 
Det kan være, at du har nogle antagelser om, at det hiver liv ud af projekterne. Der er ikke plads til det kreative, der er ikke plads til det sjove, hvis det hele skal gennemtænkes.
 
Det kan være, at du har en eller anden form for modstand eller frustration over, når andre mennesker gerne vil have en plan."
 
Enneagramkurser: