Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Nov 24, 2023

Roxanne Howe-Murphy er en bestseller forfatter indenfor Enneagrammet og coaching og har blandt andet skrevet "Deep Living with the Enneagram".

I denne samtale med Charlotte Haase, du kan høre i sin fulde længde i Enneagram Insights podcast, fortæller hun om: 

 

✔ En nærmest fysisk oplevelse af at blive rystet, da...


Nov 9, 2023

Dr Frederik Coene er dagens gæst.

Frederik har forsket i Enneagrammet og seksualitet og har holdt mange hundrede fokusgrupper sammen med parterapeut Valerie Wannamaker. 

Han begyndte studiet i 2020 og søger stadig deltagere. 

I denne episode taler han om, hvad Enneagrammet har lært ham om sig selv og sine...


Oct 12, 2023

Dette er tredje episode i serien om Enneagrammet på arbejdspladsen. Denne episode handler om Enneagrammet og kommunikation. 

Hvilke udfordringer skal vi huske at se i øjnene, og hvordan kan vi bruge Enneagrammet til at kommunikere og lytte bedre?

Når vi er pressede, så er der en tendens til, at vores empati og vores...


Oct 6, 2023

Hvordan kan vi bruge Enneagrammet til at skabe ethverdagsfundament i det gode lederskab og det gode team- og gruppearbejde, hvor vi respekterer hinandens forskelligheder og bruger vores talenter?

En arbejdsgruppe løser opgaver, der er forholdsvis forudsigelige. Der er en leder, som har succes på grund af sin...


Sep 28, 2023

Hvordan håndterer vi hverdagen, når den bliver kompleks og uforudsigelig?
Og hvordan anvender vi Enneagrammet, når vi går på arbejde?

Dette er første episode i en miniserie, hvor Flemming Christensen dykker ned i ledelse, samarbejde, kommunikation og konfliktløsning, feedback, læring og forandring.

Denne episode...