Preview Mode Links will not work in preview mode

Enneagrammet Next Level podcast

Velkommen til podcasten Enneagrammet Next Level. Den er produceret af THINK ABOUT IT (klik her for at læse mere) med Flemming Christensen som specialist i Enneagrammet.

Hvis du vil lære at finde din type i Enneagrammet, kan du anvende Enneagram Testen udviklet af THINK ABOUT IT. Mere end 150.000 brugere har anvendt testen til at finde sin type med og dermed blive klogere på sig selv og andre. (klik her for at tage en gratis test).

 

Dec 25, 2021

Julekalenderen er slut for denne omgang. Har du været med? 

Hvis du deltog, fik du måske en grim forskrækkelse, da du opdagede spørgsmålet d. 24. december. Det var nemlig BESVÆRLIGT! Og så på en dag, hvor alle har rigtig travlt med gøremål og kvalitetstid. Måske blev du konfronteret med, at du...


Dec 24, 2021

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 9, at udvise mere tydelighed i sin kommunikation samt melde klart ud omkring holdninger og ståsted.

I denne episode dykker vi ned i type 9 og deler et godt råd til dig, der har 9'ere i dit liv eller selv kan relatere dig til type 9. 

Du kan også...


Dec 23, 2021

Typerne indeholder alle tre centre, og alle typerne er i alle tre centre. Normalt taler man om, at der er kropstyper, hjertetyper og hovedtyper. Men alle typer er udtrykt i alle tre centre. 

Hør denne episode om de tre centre, og hvordan en type kommer til udtryk i dem alle tre. 

 

Vil du lære mere? 

På hjemmesiden...


Dec 22, 2021

I denne episode gemmegår Flemming Christensen udviklingscirklen, der er designet af ham selv, og som rummer fire punkter/stadier, som vi alle gennemgår i forbindelse med vores personlige udvikling.

De 4 punkter/stadier er

1) Indsigt/Inspiration

2) Accept

3) Praktisering/Læring 

4) Integration.

Du kan også altid...


Dec 21, 2021

Man kunne med fordel anbefale en person, der relaterer sig til Type 8, at udvise mere nænsomhed, ydmyghed, nåde og undersøge styrken i betingelsesløs kærlighed.

Du kan møde to 8'ere i andre episoder af podcasten Enneagrammet Next Level: 

Mød Gert Rune her: “Vi skal gå efter vores drømme!” og